KIRIKKALE / MERKEZ - Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

2023-2024 . Dönem Ders Programımız yenilendi

Mrt

Okulumuz 2.dönem 1.ortak sınav tarihleri belli oldu.

Mrt

Okul veli işbirliğini artırmak, öğrencilerimizin akademik, kültürel ve sosyal vb. gelişimlerini takibini yapabilmek  için okulumuzda öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla 2.döneme ait Öğretmen- Veli görüşme gün ve saatleri belirlenmiştir. Görüşmelerin daha verimli ve sağlıklı olması için velilerimizi belirlenen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmaları için okulumuza bekliyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle ülke çapında "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenmiş ve seçilen eserler arasından birisi Yüzüncü Yıl Marşı olarak belirlenmiştir. Marşla ilgili bağlantı linkleri ekte sunulmuştur.

20 Kasım itibarıyla ders programımız değişmiştir

Ekm

Okul veli işbirliğini artırmak, öğrencilerimizin akademik, kültürel ve sosyal vb. gelişimlerini takibini yapabilmek  için okulumuzda öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla Öğretmen- Veli görüşme gün ve saatleri belirlenmiştir. Görüşmelerin daha verimli ve sağlıklı olması için velilerimizi belirlenen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmaları için okulumuza bekliyoruz.